Och så undrar de varför folk tankar film...

När man en onsdagkv'll försöker se en bra film på tv är man ganska uppladdad. Man vill se filmen och kan tänka sig att sitta uppe en stund extra för att se klart den. Filmen börjar nio och vid elva är den inte slut ännu. Filmen är förutsägbar men spännande. Det mest störande är all jävla reklam! Varje typ kvart bryts filmen får tre-fyra minuters reklam. Vore ju helt okej om det var en gång på säg trettio minuter, så man kunde gå och kissa och sånt, men varje kvart?? Och så höjer de volymen massvis dessutom. Jag är inte bitter, men snart kommer alla tanka hem filmerna istället för att se dem på tv.

Tänk er föjlande scenario:
En onsdagskväll hemma hos familjen Svensson. Filmen ska börja 21, men de vill dels komma i säng tidigt och dels skippa reklamen. Dessutom vore det charmigt om de kunde pausa när det kommer upp ungar som behöver kissa eller har drömt mardrömmar. Den nya plattTVn har USBingång. Hur stor tror du chansen är att frun säger till sin äkta make:
 - Älskling, den där bra filmen kommer ikväll, kan du inte ta ner den i HD så kan vi börja kolla när ungarna somnat?
Okej, risken idag kanske inte är s stor, men det kommer komma en tid då detta är något helt och hållet vedertaget. I dagsläget kan man pausa filmen med en sån där dyr box, men kan man verkligen undkomma den värdelösa reklamen?

Jag tror på en tid då man kan tanka lagligt för en mindre summa pengar. Där man likt Spotify kan hitta vad man letar efter och streama det från webben. Om ni ska ha det olagligt att tanka får ni väl skapa bättre förutsättningar för att tanka/streama saker lagligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback