1-3-7-15-31-?

Vilket tal kommer efter? Riktigt bra fråga till femteklassarna i Vi I Femman!

Simning i ottan och dagen flöt bra!

Uppe innan alla andra i hela världen. Klockan sex gick tunnelbanan, och det var ju inte direkt tidigt igår kväll... Men men, vad gör man inte. Halv sju var jag på plats utanför Eriksdalshallen. Det var simning och livräddning på schemat. Jag var mer under vattnet än ovanför kändes det som. Den största utmaningen var att inte hålla för näsan. Det är så mycket mer naturligt att göra det, men si det fick jag inte. Så det var bara att öva och öva och öva. TIllslut gick det ganska okej. Känns fortfarnade som halva bassängen är i mina bihålor, men det kanske går över. Simmade under vatten i femton meter utmed botten. Plockade upp docka från 2,2meters djup. Vi värmde oss i  halvtid i bubbelpoolen. Den var en hurtig, men riktigt skön start på dagen.

Från badet direkt till skolan, eller ja, med en omväg förbi kansliet och hämtade upp en nyckel. Möte där imorgon kväll. I skolan blev det en kaffe och en macka. Mackan har jag ännu inte ätit. Den borde jag bosätta i kylen tror jag minsann. Strax, ska bara skriva klart. Vi satte oss i ett lunchrum och gruppade oss. Skrev massa bra saker, eller nja, vi förtydligade det vi gjorde i fredags, så alla borde vara med i matchen nu. Borde med stort B måste jag klargöra. Inte alltid alla hästar hemma... Men men... Relativt okej lunch och vi höll ett gott tempo tills vi gav upp kl två typ. Det tunga är kvar, men det tar vi i nästa vecka.

Kan ju inte skriva saker med känslor nu. Inte efter dagens uppradning av saker jag gjort. Så, vi kör ett annat tema en stund. Pengar på måndag! Jippiii! :) Tröttast i Sverige just nu. Ska försöka vara produktiv en stund till i alla fall. Kan inte riktigt fokusera, tänker på massa annat. Borde kunna släppa det men nej då. Inte så lätt alltid. Dissad och övergiven känns det som. Men det blir väl bättre. Får se hur saker ter sig imorgon.

Nej, nu ska jag bruka allvar en stund och lägga mackan i kylen!

Okänt ämne! :P

Tjenare... Nu har det gått ett tag sen sist. Mycket skola och ännu mer scouter. Det mesta går både upp och ner just nu. Men det är väl så det ska vara när man är ung och orörd :P

Det viktiga är sagt. Ikväll blev det sagt. Jag är lättad. Det var befriande. Reaktionen tänker jag inte kommentera alls. Där tänker jag inte lägga värderingar. Om det fortsätter såhär kommer det bara bli toppen. Så underbar! Det vet du att jag tycker. :)

Nu ska jag verkligen sova! Ska vara på Eriksdalsbadet 06:30 imorgon bitti. Inte många timmar i sängen, men så blir det ibland.

Sov gott och dröm söta drömmar om rosa elefanter och enhörningar!

Massa kramar till er alla! ;)