Observation från verkligheten

Denna händelse utspelade sig på okänd plats vid en okänd tidpunkt. Situationen innefattade 3 personer och en hund. Den som skapade skratt i flera timmar måste få vara anonym. Vi kallar honom för Anonom Person (förkortas AP). De andra två personerna är numrerade på bilden. Det är inte lätt att rita i paint med touchpad. ;-)



I rummet sitter de tre personerna och pratar om vardagliga saker så plötsligt ett öronbedövande drak kommer från AP. Han ser förvånad ut och skyller genast på hunden utan att tveka. Person 1 och 2 som klart hörde hur det kom från ett helt annat håll än hundens ifrågasätter omedelbart. AP försökte övertyga om att det inte var han tills han inser att det inte kommer gå hem hos de andra två. Då byts den förvånade ansiktsuttrycket till ett generat. Han såg ut som en liten pojke som blivit påkommen med att stjäla frysta bullar ur frysboxen. Till sitt försvar mumlade han något om att han inte brukade göra så och att man inte kan göra så, för då är man ju som person x, och det är ju inte helt socialt okej... :P

Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Det var en upplevelse, helt klart. Låter tråkigare nu, men det har helt otroligt kul då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback